CAMBRIDGE RESIDENCE

Casa tip1 in triplex – Ansamblul Rezidential Cambridge – Caransebes

€64.500

Cracteristici

123.20 mp²

suprafata construita

95.34 mp²

suprafata utila

2019

an constructie

decomandata

compartimentare

P+1

regim inaltime

P+1

etaj

3

dormitoare

2

bai

Detalii

Din dorinta de a aduce in orasul Caransebes proiecte inovatoare care se bucura de un real succes in orasele mari, am creat acest proiect de vile insiruite, amplasate intr-o zona rezidentiala ce se afla in plina dezvoltare, in cartierul Pipirig.

Acest proiect vine in intampinarea celor ce isi doresc sa locuiasca departe de spatiul inchis al unui apartament si viseaza la o casa cu toate beneficiile ei, la un pret accesibil.

Utilitati generale

Ansamblul Rezidential Cambridge cuprinde 3 case insiruite, construite in regim P+1E+pod +curte. Situat intr-o zona linistita in mijlocul naturii, dar la doar 5 min de scoala, gradinita, supermarket, mijloc de transport etc. Casele beneficiaza de toate utilitatiile: gaz,curent, apa-canal. Acest tip de casa beneficiaza de curte in suprafata totala de 88.90mp.

Finisaje

Casele Cambridge sunt acel tip de casute mici si cochete ,care ofera exact necesitatiile unei familii, fiind usor de intretinut ,dandu-ti spatiul si confortul necesar. Asa cum clientii nostrii deja stiu, tot ce tine de finisaje interioare, istalatii electrice, instalatii sanitare etc. ,sunt relizate la cele mai inalte standarde. Fiecare casa are propria centrala si calorifere. Zidaria este realizata din portant Ytong, izolata la exterior cu polistirent si finisata cu decorativa, pentru a oferii un design modern fatadei. Casele au curte ingradita,bucurandu-se de alei pavate si gazon.Terasele exterioare sunt acoperite cu placi ceramice.

Locatie si Disponibilitate

strada Ciprian Porumbescu nr 20 Caransebes

Locatie

strada Ciprian Porumbescu nr 20 Caransebes

Disponibilitate

2020

Contacteaza-ne acum!

Și rezervă această proprietate