NEST RESIDENCE

Apartament 2 – Ansamblul Rezidential „The Nest”- Caransebes

€21.000

Cracteristici

40,92 mp²

suprafata construita

32,73 mp²

suprafata utila

2018

an constructie

semidecomandat

compartimentare

P+2

regim inaltime

2

etaj

1

dormitoare

1

bai

Detalii

Ansamblul THE NEST – Caransebes, este un bloc rezidential in regim P+2, gandit in spirit practic, pentru un stil de locuire relaxat si adaptat nevoilor clientilor nostrii.

Am gandit aceste locuinte avand ca prioritate confortul , siguranta si satisfactia fiecarui proprietar in parte. Indiferent de tipologia clientilor nostrii, vom gasi intotdeauna apartamentul care sa ii intampine cu caldura si firescul unui camin.

Indiferent de tipul de apartament ales, The Nest este locul in care fiecare proprietar v-a petrece momente de calitate , acasa! Noi am construit fiecare apartament ,iar ei, clientii nostrii le-au dat viata!

Utilitati generale

Ansamblul Rezidential THE NEST – Caransebes a fost conceput ca un spatiu intim, familial si primitor. Acoperisul de tip sarpanta confera constructiei un aer de „casa boema”, intreg proiectulavand ca scop crearea unei mici comunitati linitite si armonioase. Zidurile exterioara sunt din caramida arsa si au o grosime de 40cm. Cladierea a fost reconditionata ,fiind imbracata toata in plasa si retencuita,conform normelor Inspectoratului in Constructii. Toata cladirea este termoizolata cu polististiren expandat, iar tencuiala decorativa inchide termoizolatia si confera designul fatadei.

Finisaje

Pentru Ansamblul Rezidential THE NEST – Caransebes am oferit credit fiecarui client pentru a-si alege singuri gresia ,faianta,parchetul,obiectele sanitare din bai, usile de interior, cat si culoarea peretilor. Instalatia electrica si sanitara noua, fiecare apartament bucurandu-se de centrala termica si calorifere. Tamplaria PVC sistem Rehau cu sudura 0, maner secustic,3 foi de geam.

Locatie si Disponibilitate

Spaliul Sebesului nr 47 Caransebes

Locatie

Spaliul Sebesului nr 47 Caransebes

Disponibilitate

2018

Contacteaza-ne acum!

Și rezervă această proprietate