OXFORD RESIDENCE

Apartament cu 3 camere – Ansamblul Rezidential Oxford – Caransebes

€48.900

Cracteristici

90.00 mp²

suprafata construita

68.68 mp²

suprafata utila

2019

an constructie

decomandat

compartimentare

P+2

regim inaltime

1/2

etaj

2

dormitoare

bai

Detalii

Ansamblul Rezidential OXFORD ofera 9 apartamente cu 2 si 3 camere, intr-un regim de inaltime P+2, situat la doar 5 min de centrul orasului Caransebes. cuprinde un maxim de 3 apartamente pe nivel, dispune de suprafete mai mult decat generoase, compartimentare decomandata, unele fiind dotate cu terase sau curte.

Construit din materiale de cea mai buna calitate atata la nivelul structurii, cat si in ceea ce priveste finisajele interioare si exterioare, astfel incat sa ofere clientilor nostrii alternativa unei investitii rezidentiale durabile care ii va oferi conditii de confort optime intr-un spatiu compartimentat dupa un concept arhitectural modern.

Utilitati generale

Ansamblul Rezidential OXFORD dispune de toate utilitatile: gaz,curent,apa-canal. Locatarii dispun de o curte privata, accesul nefiind direct din strada, ceea ce confera un plus de siguranta si confort. Localizat la doar 5 min de centrul orasului Caransebes, aproape de piata, scoala,gradinita, magazine etc.

Finisaje

Proprietarii apartamentelor din Ansamblul Rezidential Oxford au avut la dispozitie o gama de culori si texturi atat pentru gresie/faianta, cat si pentru parchet. Zidarie de tip Ytong, termoizolatie cu polistiren inchisa cu tencuiala decorativa ,ce ofera un design modern fatadei. Instalatiile electrice si sanitare sunt noi, fiecare apartament avand centrala proprie si calorifere. Finisajele apartamentelor sunt de cea mai buna calitate ,executate dupa preferintele clientului cu glet sau tinci.

Locatie si Disponibilitate

Locatie

splaiul sebesului nr 47A Caransebes

Disponibilitate

2019

Contacteaza-ne acum!

Și rezervă această proprietate