WATFORD RESIDENCE

Casa moderna la cheie 1 – Ansamblul Watford – Caransebes

€73.000

Cracteristici

130.86 mp²

suprafata construita

121,23 mp²

suprafata utila

2020

an constructie

decomandat

compartimentare

P+1

regim inaltime

P+1

etaj

3

dormitoare

3

bai

Detalii

Proiectul Watford implica 2 case noi, „la cheie”, cu design modern avand fiecare curte proprie.

Ansamblul Watford -Caransebes se adreseaza in mod special acelor persoane care sunt in cautarea unei locuinte utile,moderne si frumos amenajate. Cu acest proiect dezvoltat in Caransebes venim in ajutorul persoanelor care nu au timp, nu se pricep sau sunt plecare din tara si isi doresc sa scape de stresul construirii unei case. Acum casa ta este doar la o semnatura distanta,iar de tot ce inseamna constructie, muncitori etc. ne ocupam noi,tu vei primi doar un jurnal de santier cu etapele constructiei si cheile locuintei ,la gata.

Casele din Ansamblul Watford – Caransebes pot fi vandute in 3 transe ,pe etape de construire.

Pentru mai multe detalii te asteptam sa ne contactezi!!!

Utilitati generale

Anzamblul WATFOR – Caransebes v-a dispune in momentul predarii de totate utilitatiile aferente unei case: gaz,curent , apa-canal. Aceasta casa are o curte de 125mp , alei pietonale din pavaj si curte cu gazon,in funcie de preferintele fiecaruia. Situata intr-o zona linistita de case si vile,in mijlocul naturii ,dar totodata avand in apropiere scoala ,gradinita,biserica,supermarket-uri,mijloc de transport in comun etc.

Finisaje

Casele Watford sunt situate in cartierul Pipirig din Carasnebes. Prin experienta noastra in constructii , clientii nostrii beneficiaza de finisaje de o calitate superioara, alegandu-si singuri culorile si texturile placilor ceramice si a parchetului , din gama prezentata de noi , care este de categorie A. Aceste locuinte beneficiaza de instalatii electrice si sanitare noi, centrala termica si calorifere. Zidaria este din caramida care v-a fi anvelopata cu polistiren . Curtea este ingradita .

Locatie si Disponibilitate

Locatie

strada Ciprian Porumbescu nr 21 Caransebes

Disponibilitate

vara- toamna 2020

Contacteaza-ne acum!

Și rezervă această proprietate