YORK RESIDENCE

Apartament cu 3 camere tip3 – Ansamblul Rezidential YORK Caransebes

€52.500 finisat/43.000 la rosu

Cracteristici

78.37 mp²

suprafata construita

69.96 mp²

suprafata utila

2020

an constructie

decomandat

compartimentare

P+2

regim inaltime

2

etaj

2

dormitoare

1

bai

Detalii

Ansamblul Rezidential YORK este al treilea ansamblu de apartamente noi cu finisaje de lux situat in Caransebes, oferit spre vanzare de catre noi. Recomandati de calitate si atentie la detalii, apartamentele noastre ofera un spatiu locativ relaxant si de familie, intr-o zona a orasului Caransebes care se bucura de natura si liniste, fiind in acelasi timp aproape de scoala, supermarket, mijloace de transport in comun etc.

Acest nou proiect se bucura si de o noua forma de achizite, pe langa cele trei transe cu care clientii nostrii sunt obisnuiti. Dorind sa avem alaturi doar clienti multumiti, venim cu o oferta personalizata pentru achizitionarea apartamentelor in forma „la rosu”.

Utilitati generale

Ansamblul Rezidential York este situat in cartierul Pipirig si ofera 5 tipuri de apartamente cu 2 si 3 camere, expuse intr-un P+2. Apartamentele noastre beneficiaza de toate utilitatiile: gaz, curent, apa-canal. Toate instalatiile electrice si sanitare sunt noi,centrala termica, calorifere, geamuri termopan,izolatie termica exterioara etc.

Finisaje

Fiind recomandati de calitate,oferim o atentie deosebita finisajelor , clientii nostrii bucurandu-se de finisaje de lux , adaptate pe placul cumparatorilor nostrii. Avem o paleta cu diferite texturi si nuante, categorie A, atat pentru placile ceramice , cat si pentru parchet , astfel noii proprietari isi pot amenaja noua locuinta asa cum si-o doresc.

Locatie si Disponibilitate

str. Ciprian Porumbescu nr.20 Caransebes

Locatie

str. Ciprian Porumbescu nr.20 Caransebes

Disponibilitate

vara - toamna 2020

Contacteaza-ne acum!

Și rezervă această proprietate